Wie ben ik?  

Mijn naam is Stef Veldkamp, ik ben werkzaam als docent op een Sport en Bewegen opleiding bij een  ROC in Nederland. Hier ben ik terecht gekomen na 13 jaar gewerkt te hebben in een zwembad en sportcomplex, waar ik veel lessen verzorgd heb op het gebied van zwemmen en aqua sporten. Daarnaast heb ik veel ervaring in het speciaal onderwijs en ben ik vrijwilliger bij een zwemvereniging voor mensen met een beperking. 

Deze combinatie heeft er voor gezorgd dat ik vooral kijk naar mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden en ben ik er van overtuigd dat plezier voorop moet staan om iets te leren. Dit sluit naar mijn idee ook beter aan op de steeds jonger wordende kinderen die we tegenkomen in de zwemlessen. 

Mijn doel is om mensen op te leiden en toe te werken naar een mooie baan in een mooie werkomgeving. Daarnaast wil ik graag mijn passie voor (zwem)lesgeven overbrengen op mogelijke toekomstige collega's.